38 fantastische appartementen, waarvan 2 penthouses, verdeeld over 3 gebouwen aan de voet van de Haagse Duinen. ZuiderDuinen is de naam van een nieuwbouwproject dat verre van alledaags is.

Typologie
Appartementen
Aantal woningen
38
Architect
Atelier PRO
Oppervlakte
95 m² - 119 m²
Makelaar
Frisia Makelaars en Reichman en Rommelaar

Op een plek waar woonplezier eenvoudig wordt vergroot. ZuiderDuinen wordt ontwikkeld voor mensen die luxecomfort en veiligheid zoeken in een levendige en tegelijkertijd rustige groene omgeving waar alles voorhanden is.

De appartementen hebben een bijzondere locatie, op loopafstand van het strand van Kijkduin! U beschikt bij het appartement over een ruim terras, waardoor u elk moment van de dag van de zon kunt genieten.

ZuiderDuinen is uitstekend bereikbaar met de auto, fiets en met het openbaar vervoer. De halte van bus 26 stopt voor de deur en heeft een directe verbinding met maar liefst 3 treinstations in Den Haag: Moerwijk, Hollands Spoor en Voorburg. Ook stopt tram 3 om de hoek, met een direct everbinding naar het centrum van Den Haag.

Ik wil meer weten over de visie bouwen aan ontwikkeling

Pijl naar rechts

Ook een project ontwikkelen zoals dit?

Neem contact met ons op. Mail ons op info@schoutenbouw.nl of stel een vraag via het contactformulier Naar contact pagina

Pijl naar rechts