Na de zomer in verkoop 19 luxe woningen in Wilgenrijk te Maassluis

Typografie
twee-onder-een-kapwoningen en drie-onder-een-kapwoningen
Aantal woningen
19
Architect
KOW architecten
Oppervlakte
vanaf 179 m2
Aantal slaapkamers
vier a vijf slaapkamers
Bijzonderheden
ruime tuin, parkeren op eigen terrein en veranda aan de achterzijde
Verkoopprijs vanaf
koopsomindicatie vanaf circa € 595.000,-- von
Makelaar
WVK Makelaars en Ooms Makelaars

Zomerbries is zomers wonen op een gezellig eiland binnen het rijke, nieuwe woongebied Wilgenrijk. Een fantastische plek van waaruit je de leukste avonturen beleeft. Kinderen stappen zo vanaf de eigen steiger bij het huis in een bootje om het leven op het water te verkennen. De avonturen uit de boeken van ‘De Schippers van de Kameleon’ komen hier weer tot leven. Je raakt nooit uitgekeken!

Op het gebied van kwaliteit, architectuur en duurzaamheid is dit kleinschalige nieuwbouwplan van 19 huizen een uniek eiland. In totaal komen er 10 twee-onder-een-kapwoningen en 9 drie-onder-een-kapwoningen. De huizen zijn opvallend stijlvol en bieden een optimale leefomgeving waarin wonen, werken, ontmoeten, spelen en ontdekken heel natuurlijk samenkomen.

Zomerbries ligt in het nieuwe woongebied Wilgenrijk. Royaal opgebouwd met verschillende kleinschalige buurten waarin het geheel een harmonische eenheid vormt. Hier woont u in de Randstad, dichtbij Rotterdam, Den Haag en Delft. Voorzieningen voor de dagelijkse boodschappen zijn op loopafstand, net als scholen, kinderopvang, natuurgebieden en verschillende sportverenigingen. Ook het strand is nabij.

 

 

Ik wil meer weten over de visie bouwen aan ontwikkeling

Pijl naar rechts

Ook een project ontwikkelen zoals dit?

Neem contact met ons op. Mail ons op info@schoutenbouw.nl of stel een vraag via het contactformulier Naar contact pagina

Pijl naar rechts