Eilandrijk, speciaal voor mensen die weten wat ze willen. Een mooie karaktervolle luxe woning met eigen tuin. In een duurzame, weelderige, groen en ruim opgezette waterrijke wijk. Met volop plek om te ontdekken, te ontspannen, te spelen en te genieten.

Typologie
Herenhuizen, twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande villa
Aantal woningen
29
Architect
KOW
Oppervlakte
166 m2 - 249 m2
Verkoopprijs
€ 395.850 - € 824.850
Makelaar
Frisia Makelaars en Olsthoorn Makelaars
Start bouw
Mei 2018
Bijzonderheden
Nul op de meter

In Eilandrijk komen vrijstaande watervilla’s, twee-onder-één-kapvilla’s en herenhuizen. Een rijke variatie van typen woningen met herkenbare stijlelementen, allemaal gelegen aan het vaarwater dat in verbinding staat met de Vliet.

Eilandrijk is er speciaal voor mensen die weten wat ze willen. Een mooie woning met eigen tuin en een gemeenschappelijke tuin om samen met anderen van te genieten.

De woningen in Eilandrijk voldoen aan de eisen voor ‘Nul op de Meter’. Dat houdt in dat de zonnepanelen op de woning voldoende elektriciteit opwekken voor verwarmen, koelen, warm water, ventilatie, hulpenergie en verlichting. Bovendien wekken de woningen de elektriciteit voor het huishoudelijk verbruik.

Ik wil meer weten over de visie bouwen aan ontwikkeling

Pijl naar rechts

Ook een project ontwikkelen zoals dit?

Neem contact met ons op. Mail ons op info@schoutenbouw.nl of stel een vraag via het contactformulier Naar contact pagina

Pijl naar rechts