Aan de Veenweg hebben we nog 2 villa's en 1 kavel te koop.

Typologie
Vrijstaande villa's
Aantal woningen
9
Architect
Groosman & Partners en Jan van Vliet
Woonoppervlakte
223 m2 tot 293 m²
Verkoopprijs vanaf
€ 975.850,-- VON
Kaveloppervlakte
706m2 tot 1.051 m2
Makelaar
WVK Makelaars

De Veenweg, 9 riante vrijstaande villa’s aan het water. Leefruimte, rust, landelijk wonen en toch volop genieten van alle gemakken van de stad? De exclusieve dijkvilla’s of bouwkavels aan de Veenweg in Leidschenveen in de gemeente Den Haag liggen midden in de Randstad heerlijk in het groen met aan twee kanten water. ‘De Veenweg’ biedt alles voor een comfortabel, royaal en vrij leven.

Naast stadse voorzieningen en goede uitvalswegen is de natuur altijd heel dichtbij. Wandelend of fietsend in de directe omgeving is de hectiek van de stad ver weg. Het lijkt alsof de tijd stilstaat. Onderweg geniet u van de grazende koeien en de dorpse gezelligheid of van een picknick in de weide. De Driemanspolder is uw ‘achtertuin’ en verandert de komende jaren in één groot waterrijk gebied voor ontspanning én inspanning: fietsen, wandelen, kanovaren, hardlopen, zwemmen of skeeleren. Wat u maar wilt.

De negen unieke villa’s verschillen stuk voor stuk in (kavel)grootte en indeling. Diversiteit past bij de geschiedenis en identiteit van de streek. Deze kleinschalige nieuwbouw telt vijf eigentijdse ontwerpen: Mark, Hein, Tom, Alex en Jan. Elk met een eigen uitstraling, maar samen vormen ze een eenheid. Zo zijn alle villa’s geïnspireerd op de historische herenboerderijen, statige landhuizen en knusse dijkwoningen in de directe omgeving. En met de stoere Hollandse namen, goed passend in dit authentieke stukje Nederland.

Ik wil meer weten over de visie bouwen aan ontwikkeling

Pijl naar rechts

Ook een project ontwikkelen zoals dit?

Neem contact met ons op. Mail ons op info@schoutenbouw.nl of stel een vraag via het contactformulier Naar contact pagina

Pijl naar rechts