Hier staan wij voor

Of het nu een schoolgebouw is, een woning, een kantoor, een zorginstelling of een ander pand.

De realisatie van een gebouw met Schouten moet een feest zijn. Van ontwikkeling tot realisatie.

 

Klant centraal

Het menselijke aspect is heel belangrijk bij Schouten.

Onze mensen ontwikkelen en bouwen voor mensen. Het bedrijf is ooit begonnen als familiebedrijf en die sfeer ademt het nog steeds. Bij Schouten zijn klanten, medewerkers en partners geen nummer. Er is persoonlijke interesse en aandacht voor iedereen.

Onze klantenbegeleiding is mede daardoor uitstekend.

Duurzaamheid en innovatie

Schouten ontwikkelt en bouwt met ambitie en oog voor de toekomst.
De wereld is onderhevig aan grote veranderingen, de fossiele brandstoffen raken op en de CO2-uitstoot moet omlaag.

Schouten heeft als doel om voorop te lopen op het gebied van duurzame concepten zoals Nul-op-de-Meter, energie-neutrale gebouwen met goede isolatie en eigen energieopwekking.

Wij hebben oog voor het milieu en voorop staat de gezondheid en wooncomfort van de gebruikers, onze bewoners. Wij bouwen voor de toekomstige generatie(s).

Projectontwikkeling

Mensen willen aangenaam en veilig wonen en werken. Opdrachtgevers willen rendement op korte en lange termijn.

Vanuit deze wensen ontwikkelen wij woningen voor starters, jonge gezinnen, empty-nesters, senioren en andere groepen, soms in combinatie met zorgconcepten en andere voorzieningen. Daarnaast ontwikkelen wij commercieel onroerend goed en recreatieve projecten en hebben wij veel ervaring met transformatie en binnenstedelijke gebiedsontwikkeling.

Wij ontwikkelen met de visie om ruim, herkenbaar en kwalitatief wonen en werken mogelijk te maken. Wij doen dat door zowel de grote lijnen als de details zorgvuldig te bewaken, met kwaliteit in het proces en het product en door kopers en huurders optimaal te begeleiden.

Bouwen

Bij de realisatie van een bouwwerk zijn veel partijen betrokken. Dienstverleners zoals aannemers en installatiebedrijven, maar ook overheids- en inspectiediensten zorgen er samen voor dat het bouwwerk conform de regels en wetgeving wordt gebouwd en opgeleverd. Een goede coördinatie en afstemming van alle activiteiten is dan ook een must en iets waar wij veel ervaring mee hebben. Als regiseur in de keten zijn wij gericht op samenwerking en blijven we zoeken naar optimalisatiemogelijkheden. We groeien al decennia mee met de veranderende markteisen, nieuwe technieken en strengere regelgeving; dat kan alleen door flexibel én slagvaardig te zijn. Vandaar dat we alle ontwikkelingen in de bouwwereld op de voet volgen.

Onderhoud

Voor onze opdrachtgevers zoals bedrijven, woningbouwverenigingen, scholen, instellingen en particulieren voeren wij alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden uit in de breedste zin van het woord. Denk hierbij aan werkzaamheden van het plaatsen van inbraakwerend hang- en sluitwerk tot het regelen van complete woningverbouwingen. Van het vervangen van een cilinder tot het plaatsen van een dakkapel of een uitbouw.

Renovatie

Een bestaande woningvoorraad verduurzamen is iets waar we veel ervaring mee hebben. Samen met de opdrachtgever onderzoeken we de mogelijkheden, wensen en eisen om gebouwen of woningen geschikt te maken voor een nieuwe doelgroep of het vastgoed op te knappen, ook als de mensen er tijdens de renovatie blijven wonen. Renovatietrajecten vergen andere kwaliteiten dan het bouwen van een nieuw pand of woning. Ons team is hierin gespecialiseerd en zet zich elke dag in om renovaties conform de nieuwste ontwikkelingen en met een minimum aan overlast voor de bewoners en omgeving uit te voeren. Schouten Bouwservice is u graag van dienst bij al uw onderhoud, renovatie, particulier opdrachtgeverschap, bouw en verbouw projecten.

Bekijk al onze projecten

Pijl naar rechts

Neem contact met ons op!

Mail ons op info@schoutenbouw.nl of stel een vraag via het contactformulier.

Pijl naar rechts